Флетчър пропуска мача с Барселона


Н. Гавазов

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър е изправен пред това, да не вземе участие във финала на Шампионската лига срещу Барселона, тъй като физическата му форма все още не е на нужното ниво, съобщава новината The Mirror. Както е известно, халфът бе повален от вирус и се намираше извън игра през последните два месеца, но се завърна на терена за двубоя срещу Блекпул, в който изигра пълни 90 минути.

Той призна миналата седмица, че е напълно готов да участва във финала на Шампионската лига срещу Барса, но според източници на изданието, близки до "Олд Трафорд", твърдят, че шотландецът не се намира в най-доброто си физическо състояние и засега не успява да убеди своя мениджър, че може да бъде полезен срещу каталунците.

Флетчър, който не успя да играе в последните два финала на своя отбор в Шампионската лига, е на път да пропусне и трети такъв. Той остана цял мач на резервната скамейка във финалния двубой срещу Челси в Москва през 2008 година, а година по-късно пропусна и финала срещу Барса, тъй като изтърпяваше наказание.

 

85