Пепе: Не заслужавам да ме наричат анти-Меси


Н. Гавазов

Защитникът на Реал Мадрид Пепе, който имаше за задача да опази звездата на Барселона Лионел Меси в последните мачове между двата отбора и успешно се справи със задълженията си заяви, че заслугата за това не е само негова, а на целия отбор. Както е известно, португалецът получи прозвището „анти-Меси" за отредената му роля в серията от четири Ел Класико, от които той пропусна последното.

„Аз не играя за себе си и този псевдоним, който получих, го заслужава целия отбор. Наистина, Меси не направи много, когато бях на терена, а това е знак, че аз съм си свършил добре своята работа", заяви Пепе за AS.

Бившата звезда на Порто не игра в последния мач между двата отбора, който бе част от полуфиналите на Шампионската лига, поради полученият червен картон вследствие на симулацията на Дани Алвеш, но не пропусна да заяви предпочитанията си относно двамата финалисти в най-престижния европейски клубен турнир.

„Във финала на Шампионската лига категорично съм за Манчестър Юнайтед. Някои от моите приятели играят там, като Андерсон и Луиш Нани, така че ще подкрепя английския отбор", допълва Пепе.

 

86