Роналдо: Отстраняването на Барселона е мисия невъзможна


Н. Гавазов

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо знае, че Барселона е голям отбор, но в същото време, той е убеден, че някакви други сили извън футбола помагат на „каталунците" да се движат напред. Както е известно, столичани, след като снощи завършиха 1:1 на „Камп Ноу" със своя исторически съперник, с общ резултат 1:3 отпаднаха от полуфиналите на Шампионската лига. Барса триумфира преди седмица на „Бернабеу" в един изпълнен с противоречия двубой, а снощният двубой също бе белязан със спорни съдийски решения, след като съдията отмени редовен гол на Игуаин.

„Тази мисия е невъзможна. Знаехме добре, че това ще се случи. Вече свикнахме да живеем с тези неща. Те ни отнеха шанса да играем на финала още в първия мач на „Бернабеу". Тук отново се получи същото. Като се замисля, има много неща по които си приличаме. Барселона също е голям отбор, но нещо има зад тях. Беше трудно да играем с десет човека, след като Пепе получи червен картон. Трудно е да играеш и когато ти отменят гол", заяви Роналдо след снощния мач.

„Пике ме бутна и аз паднах върху Масчерано. Това не е същия футболист, който познавам, когато играеше в Ливърпул. В Барселона той се е научил да мами. Всички в съблекалнята сме тъжни. Трудно е да играеш. Когато срещу себе си имаш подобни пречки", допълва португалеца.

 

78