Роналдо: В мачовете с Барселона винаги се случва едно и също


Н. Гавазов

Полузащитникът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде своя коментар относно загубата на неговия отбор в първата полуфинална среща от Шампионската лига срещу Барселона. Както е известно, в сряда вечер на „Сантяго Бернабеу" каталунците победиха своя исторически съперник с 2:0, като и двете попадения бяха дело на Меси. Скандалният момент в срещата бе изгонването на Пепе от домакините, за нарушение срещу защитника на гостите Дани Алвеш, което според специалистите е било незаслужено.

„Всички видяха какво се случи. Докато бяхме 11 срещу 11, контролирахме хода на срещата, въпреки че не показвахме добър футбол. Но в мачовете с Барселона винаги се случва едно и също. Искам да попитам, това съвпадение ли е?, заяви след срещата Роналдо.

„Докато бяхме с еднакви отбори те нямаха никакъв шанс за гол, а резултатът 0:0 ни устройваше напълно, защото на „Камп Ноу щяхме да контраатакуваме. Освен това, на терена влизаше Как, който щеше да усили нашата нападателна мощ. Меси ли? Срещу десет човека е лесно. И на мен ми се иска да поиграя срещу съперник, който е с намален състав, така както го направи Меси. Знаем, че след 0:2 е много трудно, но няма невъзможни неща", допълва португалската звезда.

 

78