Рагник: Юнайтед ни показа къде се намираме


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Шалке 04 Ралф Рагник смята, че две скъпи грешки са виновни за домакинската загуба с 0:2 срещу Манчестър Юнайтед в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. Както е известно, резултатът бе открит в 67-та минута от Райън Гигс, а само две минути по-късно Уейн Рууни успя да го удвои. Наставникът на „кобалтовите" смята, че неговия отбор не е успял да спази своята тактическа дисциплина през всичките 90 минути, което е основна причина за загубата.

„Ние допуснахме два гола, защото загубихме нашата тактическа дисциплина и направихме две скъпи грешки - нещо, което в мач от такова равнище не биваше да допускаме. Играхме добре през първите 15 минути, но след това защитата ни сякаш не беше на мястото си. Противникът постоянно търсеше гола, но имаме страхотен вратар. Много се говори за Нойер, че е най-добрия страж в света и той го показа тази вечер", цитира авторитетният сайт за футболни новини Goal. com. думите на Рагник.

„Нашите противници ни показаха тази вечер къде се намираме ние. Основният ни проблем е, че не приложихме всичките си умения и загубихме контрола върху топката", допълва специалистът.

 

87