Рууни: Няма значение какво ще ни отреди жребия


Н. Гавазов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, след победата с 2:1 над Олимпик Марсилия в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига призна, че края на мача се е получил много нервен и допълни, че няма значение кой ще бъде следващия съперник на „червените дяволи". Както е известно, с два гола на Ернандес отбора на Сър Алекс поведе с 2:0 в резултата, но след автогола на Браун французите намалиха и при второ попадение можеха да се класират за четвъртфиналите.

„Ние сме радостни от това, че се класирахме за четвъртфиналите. Мачът се получи много тежък за нас. След първата среща на „Велодром" знаехме какво представлява Олимпик - добър и физически силен отбор. Те често играят по фланга и центрират постоянно, което ни затрудняваше. Не ни провървя с автогола, но успяхме да издържим и да победим. Мисля, че напълно заслужавахме получения резултат", заяви Рууни за Sky Sports.

„Няма значение кой ще е следващият ни съперник. Ако искаме да продължаваме напред, ние трябва да сме готови да излезем срещу всеки един отбор, така че за нас няма значение какво ще определи жребия", допълва нападателя.

 

107