Юнайтед излиза срещу Олимпик без Видич?


Н. Гавазов

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич рискува да пропусне срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига срещу Олимпик Марсилия заради травма. Както е известно, сръбския защитник взе участие в четвъртфиналния двубой от турнира за Купата на Англия срещу Арсенал в събота, след като изтърпя наказанието си за червения картон срещу Ливърпул, но получи травма за победата с 2:0 срещу „артилеристите".

Вчера Видич е получил болки и не е тренирал с отбора, което силно е обезпокоило наставника на „червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън и поради това шотландският специалист е склонен да остави своя капитан на пейката тази вечер, за да се избегнат по-нататъшни усложнения.

„В събота Видич наистина получи травма и в момента той се лекува. Надявам се да се възстанови по-бързо. Той е силен, но пропусна тренировката в понеделник", заяви Сър Алекс.

Другите двама централни защитници Рио Фърдинанд и Джон Евънс също са с контузии и ако Видич остане действително на пейката, то тогава срещу Олимпик ще излезе двойката Смолинг - Браун, която в досегашните си представяния изглежда най-уязвима.

 

101