Раул: В реванша Валенсия ще бъде още по-опасна


Н. Гавазов

Нападателят на Шалке 04 Раул, чийто осигури равенството за немците на „Местая" в първата осминафинална среща от турнира Шампионска лига, изказа опасения, че Валенсия може да бъде много по-опасен като гост, отколкото у дома си. Въпреки това, бившия играч на Реал Мадрид смята, че неговия отбор е в състояние да продължи напред.

„Аз очаквам, че Ваенсия ще бъде още по-опасна, отколкото в първата среща. В техния отбор има отлични футболисти, които са в състояние да покажат класен футбол и при гостуванията си. Имаме огромно преимущество, но се намираме само на половината път. Пред нас са още 90 минути, в които Валенсия може да обърне всичко с краката нагоре", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Раул.

„Но ние сме уверени и се надяваме, че ще се класираме на четвъртфинал. За Шалке ще бъде огромен успех да попадне сред осемте най-силни отбора в Европа. Противопоставянето с Валенсия, испанския отбор в Шампионската лига е нещо незабравимо. Разбира се, аз бих желал да се срещнем с друг отбор, не от Испания, но такава е съдбата", допълва Раул

 

140