Игуаин: Целта на Юве е да побеждава във всеки турнир


Н. Гавазов

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин в навечерието на мача с Олимпик Лион от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига отговори на въпроси на журналисти.

"Голът ми във вратата на Наполи донесе победата и помогна да увеличим дистанцията пред нашите преследвачи. Какво значи лично за мен? Това просто е важен гол в мача", заяви Игуаин.

"Комфортно се чувствам с Манджукич, така, както и с другите нападатели. Все още не сме играли заедно толкова много, но се надяваме, че ще можем да подобрим нашата съвместна игра и по-добре да се разбираме един с друг. Само от три месеца съм в Ювентус", каза още нападателят.

"Винаги искам да се усъвършенствам. Шампионска лига е забележителен турнир. Победата над Лион ще ни позволи да се класираме за следващата фаза и ще се постараем да го постигнем. Щастлив съм от първия си ден в Ювентус. Допуснахме най-малко от всички в първенството, първи сме в Серия А и в своята група в Шампионска лига. Нашата цел е да побеждаваме във всеки турнир, в който вземаме участие. Надявам се, че у нас всичко ще се получи", завърши Игуаин.

 

122