Погба: Следващата цел е да спечелим следващия мач


Н. Гавазов

Полузащитникът на националния отбор на Франция Пол Погба сподели мнение за победата над националния отбор на Аржентина с 4:3 в мач от осминафиналите на Мондиал 2018.

"Националният на Аржентина е отличен отбор с голямо количество звезди. Те създаваха голяма количество положения за гол, останаха верни на своята игра. Може би не им достигна скорост и движение, но добре играха.

Меси е звезда във футбола, за мен той винаги ще е най-добрият играч на планетата, независимо от резултата в мача.

Не съм мисли, че загубихме срещата, когато губехме с 2:1. Надеждата винаги умира последна и аз не съм я губил. Това е футбол, всичко може да се промени в последната минута. Главното е да играеш добре и да уважаваш съперника.

Гризман постоянно освобождаваше място, правеше хубави пасове, а Мбапе има зашеметяваща скорост. След всеки отбелязан гол ние сякаш си загубвахме ума. На нас ни харесва атмосферата на първенството.

Аржентина е силен съперник, но ние имаме и своите играчи с огромен потенциал. Те доказаха това за пореден път. Нашата следваща цел е да победим в следващия мач. Трябва да се движим напред. Всеки отбор има своя потенциал, своя уникалност. Не бива да се сравняват националните отбори", заяви Погба.

447