Кейн се надява да отговори на Роналдо


Н. Гавазов

Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн заяви, че мечтае да даде воя отговор на хеттрика на нападателя на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо в мача с Испания. В петък Роналдо отбеляза два гола от статични положения и друг след груба грешка на Давид де Хеа, помагайки по такъв начин на своя отбор да не загуби от Испания.

Кейн също се надява да започне по този начин участието си на Световното първенство в Русия, когато англичаните се изправят срещу Тунис тази вечер. Хари е пълен с решимост да потвърди нивото на своя голмайсторски талант, който всяка година демонстрира в най-конкурентното първенство на планетата.

"Винаги съм се проявявал през последните години. Сега съм тук и нямам търпение да изляза и да покажа на света на какво съм способен. Определено Роналдо ме подложи на голям натиск! Той е великолепен играч, който проведе великолепен мач, но твоят фокус трябва да бъде върху отбора. Надявам се да оформя своя хетрик и да се изравним в надпреварата за голмайстор на турнира. Но сега не мисля за "Златната обувка", за нея може да се мисли на по-късните етапи от турнира", заяви Кейн.

457