Франция и Швейцария късат фланелки, спукаха топката, но не си вкараха гол


F.

Швейцария и Франция не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в последна среща от груповата фаза на Евро 2016. Двата тима изиграха хубав мач, като повечето положения логично бяха за домакините, но в крайна сметка до гол така и не се стигна. Другото, с което ще се запомни тази среща е няколко скъсани фланелки, като освен това двата успяха да спукат и една топка.

През първата част Погба най-често тормозеше вратаря и отбраната на швейцарците, но в лош късмет и добрите изяви на Зомер предотвратиха откриването на резултата. При едно от положенията си Погба нацели горната греда.

При една от малкото си ситуации Мехмеди пробва удар, но той мина над вратата на Лорис. След почивката французите продължиха да са по-дейният тим, като те погледнаха още по-сериозно към съперниковата врата след появата на терена на Пайе. Резервата в този мач дори нацели греда 15 минути преди края, след като Сисоко напредна по прекрасен начин и асистира, но до гол не се стигна. В крайна сметка равенството устройва и двата тима и това бе логичният завършек на тази среща между първия и втория отбор в групата.

93