Благо: Мадански е лъжец, Боби Михайлов е пич (снимки)


В. Мухарски

Отказалият се от националния отбор Благой Георгиев даде днес специална пресконференция в Пресклуб "България". Халфът на Терек Грозни нарече шефът на БФС Боби Михайлов - пич, а освен това обвини селекционера Михаил Мадански, че не взима сам решенията за отбора.

"Боби Михайлов е най-големият пич от всички. Той се грижи за нас и никога не е казал лоша дума за някой от националите. Други са хората, които са пречка в отбора. Няма нужда да ги споменавам, вие ги знаете. Как може един Бербатов, който е голмайстор на Висшата лига да не играе в отбора. Сега и Мартин Петров не е викан... Аз давам тази пресконференция, защото имам какво да кажа. Ако всички си мълчат, нещата няма да се променят. Националния отбор не върви на добре", заяви Благо.



"Мадански ми заяви, че са му са обаждали футболни президенти от Изпълкома, които са му казали повече да не разчита на мен. Оплака ми се, че над 100 човека били му звънели. Той каза, че ще ме вика от време на време, но като цяло няма да разчита на мен. А първоначално бе заявил, че ще гради отбора около мен и Стилиян Петров", бе изповедта на Благо Георгиев.



"Твърденията на Мадански не са верни. Той не взима сам решенията в този отбор. Винаги ще подкрепям националния отбор. Довечера им стискам палци, ще съм на стадиона. Искам да спечелят най-накрая. Да не останат последни в групата", добави още Благо.

Снимка: Илияна Енчева

123