Кейхил: Доказах се пред Капело


Н. Гавазов

Защитникът на Болтън и националния отбор на Англия Гари Кейхил смята, че е направил достатъчно, за да циментира мястото си в сърцето на отбраната на „Трите лъва", след като в последните два мача срещу България и Уелс, с добрата си игра той помогна на тима да се доближи до финалите на Евро 2012. По такъв начин 25-годишният футболист разсея слуховете, че трансферната сага, която се образува около него през лятото, както и вниманието от страна на Арсенал, ще го разколебаят в изявите му и ще му попречат да даде най-доброто от себе си.

„Доволен съм от последните си изяви в националния отбор. Бих искал да продължа да радвам с играта си своя треньор и той да е спокоен, че когато изляза на терена, аз ще си свършва работата както трябва. Страхотно е да играя за мъжкия отбор на страната си. Играх за младежкия тим на Англия и определено, участието ми в мъжкия национален отбор е една сбъдната моя мечта", цитира Sky Sports думите на Кейхил.

Защитникът не пропусна да даде и своя коментар относно срещата с Уелс и по-специално ситуацията, при която от около пет метра Ърншоу пропусна да изравни резултата.

„На повторението разбрах, че сме имали много късмет. Не мисля, че Джо щеше да направи нещо, ако топката бе попаднала в очертанията на вратата. Наистина имахме късмет", завършва Кейхил.

 

99