Бербо нападна Лечков: Има хора, които трябва да си ходят


В. Мухарски

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изгледа днешната загуба на България от Англия с 0:3. Бербо даде скандално интервю след срещата, в което заяви, че има хора от БФС, които трябва да си тръгнат, за да тръгне на горе българският футбол.

"Това е Англия, нормално е. Постараха се момчетата, но такива са ни възможностите. Момчетата си играят, стараят се. Техническите качества на отбора са такива, за това паднахме. Англия вкараха 3 хубави гола. Имахме и ние положения, но това е. Ако ги няма Мартин и Стилиян ще е още по-зле. Така че уважавайте ги, че може скоро и те да си тръгнат", предупреди Бербатов.

"Тези играчи, които е извикал Лотар Матеус са най-добрите. Аз им стисках палци, гледах мача с баща ми, чудех се какво прави дъщеря ми вкъщи. Има хора, които работят в БФС и трябва да си тръгнат. Тях никой не ги харесва. Не, нямам предвид Боби Михайлов. Лечков води въпросната група", бе скандалното мнение на Митко Бербатов.

"Аз не мога да помогна на момчетата. Аз не играя в клубния си отбор, тъй че по-добре, че не взех участие в днешната среща. Не е приятно, но треньорът ми е заявил, че ще разчита на мен. Искам да поиграя още малко 2-3 години. Стадионът днес беше много тих, аз пред толкова тих стадион не съм играл. Матеус се опитва да прави нещо. Нормално е, че съм седял на стълбите на стадиона, защото предпочитам баща ми да седне на стола", завърши Бербатов.

110