Стилиян: Негативното отношение изгони Бербо от националния отбор


В. Мухарски

Халфът на националния ни отбор и Астън Вила Стилиян Петров даде интервю за английския „Дейли Мейл”, като заяви, че макар и на 32 години, има още какво да покаже на терена. Той ще застигне сегашния шеф на БФС и някогашен вратар на Четвъртите в света Борислав Михайлов на върха в класацията за най-много изиграни мачове с националната фланелка.
"Винаги, когато получа покана за националния отбор, аз влагам душата и сърцето си и играя като, че ли ми е за първи път. Така ще бъде и срещу Англия на националния стадион "Васил Левски”. Ще направим всичко възможно да вбесим англичаните със солидна защита и когато се изнервят, ще им вкараме гол", убеден е Стилиян.

"Най-добрият български нападател Димитър Бербатов отказа да играе в националния отбор заради негативното отношение към него. Това е тъжно, защото нямаме друг футболист от неговия калибър в атака, но аз не го обвинявам за това негово решение. Сега селекционерът ни Лотар Матеус иска от нас дисциплина”, добави още Петров. Мачът БългарияАнглия е тази вечер от 21:15 часа в София.

118