Рамзи: Надявам се да поведа успешно съотборниците си срещу Англия


Н. Гавазов

Новият капитан на националния отбор по футбол на Уелс Аарън Рамзи изрази своята увереност, че той и съотборниците му могат да постигнат положителен резултат срещу Англия тази вечер. Както е известно, двата отбора, които са и съперници на България за Евро 2012, ще излязат днес от 17:00 часа българско време на „Милениум Стейдиъм" в Кардиф в квалификационна среща за класиране за Европейското първенство в Полша и Украйна.

"Имаме добър отбор и ще излезем да победим именно като тим. За мен всеки мач е битка, която мога да спечеля. Англия не прави никакво изключение. Всеки един от нас знае какво трябва да прави на терена. Не е нужно селекционерът да говори на дълго и на широко", заяви Рамзи за Sky Sports.

"За мен този двубой е с особен характер. Да стана капитан толкова млад, е огромна чест. Това е важен момент за мен и семейството ми. Родителите ми положиха много усилия, за да стигна до тук и да имам това, което сега имам. Благодарен съм им", допълва халфа на Арсенал.

"Не бях много изненадан от решението на селекционера, но се почувствах много приятно. Щастлив съм разбира се, че получавам такъв шанс и се надявам, че мога успешно да поведа съотборниците си. Всеки един от нас можеше да бъде капитан", завършва Рамзи.

 

116