Табарес: Бием Франция, печелим пет точки и сме на плейофите


Н. Гавазов

Старши треньорът на Уругвай Оскар Табарес смята, че за да излезе неговият отбор от групите трябва да бъдат спечелени 5 точки, които ще бъдат заработени срещу останалите тимове в групата Франция, ЮАР и Мексико. Наставникът на "урусите" също така допълни, че е готов със състава за първата среща от турнира срещу Франция и отборът му излиза за победа.

"Аз смятам, че за да се излезе от групата ще трябва да спечелим пет точки. Ако ние не ги наберем възможно е да забравим за плейофите. Много важно ще бъде да победим Франция, още повече, че това е нашият първи мач от турнира. Всъщност, ние излизаме за победа", заяви Табарес в интервю за Globo .

"Разбира се не витаем в облаците и знаем, че всичко ще бъде много трудно. Уважаваме нашия съперник, но на нас ни трябват точки. Една победа в стартовия мач е добър сигнал как ще протече всичко", продължава Табарес.

"Вече определих кои ще бъдат единадесетте, които излизат в петък срещу Франция. Схемата на игра ще бъде 3-5-2, като двете остриета на които се спрях са Форлан и Суарес", завършва Табарес.

 

187