Де Хеа: След попадението на Ернандес се отпуснахме


Н. Гавазов

Вратарят на Манчестър Юнайтед Двид де Хеа призна, че неговият отбор се е отпуснал и подценил Аякс в снощния мач между двата тима, което е позволило на холандците да възстановят интригата в сблъсъка. Както е известно, „червените дяволи" поведоха в резултата с гол на Ернандес, но в хода на срещата гостите от Амстердам отбелязаха две поапдения и накараха „Олд Трафорд" да трепери до последно, а в герой на мача се превърна именно испанският страж, който с изявите си помогна на Юнайтед да се класира на 1/8-финалите в Лига Европа.

„Ние започнахме добре мача благодарение на гола на Хавиер Ернандес, което пзоволи да закрепим предимството си, но след това се отпуснахме и прекалено много повярвахме в себе си. Поценихме нашия съперник и това можеше да ни струва много. Случи се, че загубихме срещата", цитира Sky Sports думите на Де Хеа.

„При удара на Де Йонг през второто полувреме нямаше време да мисля и трябваше да дам всичко от себе си за да отбия топката, което и направих", каза още 21-годишният вратар.

 

105