Евра, Гигс и Бербатов не излетяха за Амстердам


Н. Гавазов

Играчите на Манчестър Юнайтед Патрис Евра, Райън Гигс и Димитър Бербатов не полетяха с отбора за Амстердам за първия двубой от 1/16-финалите в Лига Евра. Французинът и уелсецът взеха участие в съботният двубой срещу Ливърпул, а Бербатов бе на пейката, но така и не се появи в игра. Вероятно тези футболисти имат някакви леки травми, защото по-рано Сър Алекс обеща да използва в Амстердам своя най-силен състав, още повече, че в приближаващия уикенд отбора няма да играе.

Другата лоша новина е отсъствието на полузащитника Клевърли, който неотдавна възобнови тренировки и бе готов да се завърне в отбора.

„Червените дяволи" продължават да не могат да разчитат на Линдегаард, Видич, Флетчър, Андерсон и оуен. Фил Джоунс и Нани излетяха за Холандия и имат шансове да играят срещу Аякс.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача с Аякс: Де Хеа, Амос, Фабио, Рафаел, Еванс, Джоунс, Смолинг, Фрайърс, Фърдинанд, Валенсия, Нани, Карик, Йънг, Парк, Скоулс, Клевърли, Погба, Рууни, Ернандес, Уелбек.

Ето и една куриозна случка - Луиш Нани и Дани Уелбек бяха оставени на летището, след като двамата забравили личните си документи и не излетяха с останалите от състава. The Sun публикува интересни снимки с двамата футболисти, които чакат документите си. Предполага се, че те ще се присъединят към останалите по-късно през деня.

99