Сираков: Изпълнихме това, за което дойдохме


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Лудогорец Захари Сираков  говори след победата на своя отбор и класирането за основната схема на Лига Европа. Ето какво сподели специалистът:

"Изпълнихме това, за което дойдохме, и дори го направихме с победа. Още на тренировката вчера видях, че отборът е отпуснат, и ги предупредих, че това може да се отрази на мача. За съжаление, точно това се случи – изиграхме тежък мач, не влязохме сериозно и агресивно, което позволи на противника да се почувства уверен и да създаде положения, дори да ни вкара гол,“ коментира Сираков.

Той подчерта, че Лудогорец сами са усложнили реванша, но се радва на победата, макар че остава недоволен от някои аспекти на играта.

 "Ще използваме паузата за националните отбори, за да работим върху много неща. В Лудогорец има национали, които ще липсват през почивката, но с останалите футболисти ще работим върху агресията и атакуващата преса, която ни липсваше днес,“ добави Сираков.

Треньорът също така призна, че има оферти за няколко футболисти, което влияе на техния ангажимент на терена.

"Когато затвори трансферният прозорец, очаквам да виждам по-класна игра от всички. Предстои ни тежък мач с Черно море в Разград, но сме постигнали основната си цел – класиране за Лига Европа. Искаме да се паднат силни отбори, за да се докажем на европейската сцена,“ завърши Сираков.

36