Йол: Разстроен съм, че не вкарахме още голове


Н. Гавазов

Дебютът на Мартин Йол като мениджър на Фулъм завърши с категоричната победа 3:0 над отбора от Фарьорските острови Рунавик, в мач от квалификациите за Лига Европа. Според думите на холандеца, независимо, че лондончани са можели да спечелят още по-убедително двубоя, той е останал доволен от играта, която са демонстрирали неговите играчи.

„Ако аз кажа, че задачата е изпълнена, значи да се въртим в един кръг. Затова ще отбележа само, че резултата е добър. Проведохме забележителни първи пет минути, а след това изпитахме затруднения в атака и трудно намирахме свободен играч. През втората част коригирахме представянето си и когато нямаше възможност да играем напред чрез Замора и Джонсън, атакувахме по фланговете", цитира Sky Sports думите на Йол.

„Разстроен съм от това, че отбелязахме само три гола, но аз прощавам на всички играчки - все още са много отпуснати. Имахме само една седмица за подготовка, през време на която им изкарах всичката пот. Все още повечето не са набрали оптимална форма и тепърва ни предстои да работим още", допълва наставника на Фулъм.

 

103