Ювентус и Нант оставиха първия мач без победител


F.

Ювентус и Нант не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно при резултат 1:1 в сблъсъка помежду си от плейофната фаза в Лига Европа. "Старата госпожа" започна отлично мача и Душан Влахович откри резултата за домакините още в 13-тата минута. Ди Мария прати топката в наказателното поле към Федерико Киеза, който с глава свали за Влахович, за когото остана да вкара топката отблизо във вратата за 1:0. Реферът прегледа ситуацията за засада, но такава нямаше.

До края на първата част Ди Мария и компания пропуснаха няколко добри възможности.

Людовик Блас възстанови равенството след точно час игра. Голмайсторът, който се възползва и от подхлъзане на Бремер и останал очи в очи с вратаря отбеляза за 1:1. 

Малко след това Киеза нацели две греди, като останаха съмнения дали топката не е преминала голлинията. В крайна сметка до гол не се стигна. В 66-ата минута топката отново срещна напречната греда, този път след коварно центриране на Ди Мария директно от корнер.

В 72-рата минути Мутусами отправи истински снаряд към вратата на Войчех Шчесни, като за негов късмет кълбото мина до гредата. В самия край останаха съмнения за игра с ръка в наказателното поле на Нант. Стигна се и до намесата на ВАР. При ситуацията обаче бе отсъден фаул в атака, вместо дузпа. Така двата тима завършиха наравно.

318