Бащата на Симпсън заплашвал с убийство бившата приятелка на сина си


Н. Гавазов

За втора поредна седмица името на защитника на Нюкасъл Дани Симпсън попада в заглавията на вестниците. Както е известно, по-рано беше съобщено, че бранителят се е заиграл с момиче на име Джени Томпсън, а след това е завързал продължителни отношения с водещата на предаването Х-фактор Тулиса Констоставлос, които продължават и до днес.

Сега на повърхността излезе друг роман на Симпсън. Става дума за Стефани Уорд, която се оказва бременна с второто дете на футболиста.

Този факт обаче предизвикал негативната реакция на бащата на защитника Питър. Снощи полицията съобщи, че той е задържан по подозрения за заплашване с убийство на Стефани. Инцидентът се е случил в дома на бременното момиче, където по-рано е живял Симпсън и неговата дъщеря.

Според изявление на полицията, органите на реда са пристигнали във въпросният дом около 21:30 часа в сряда, след телефонно позвъняване. Виновникът моментално бил арестуван и обвинен в нарушаване на обществения ред и частната собственост. Вчера стана ясно, че Питър ще се изправи пред съда на 18 декември.

Офицерите потвърдиха, че бащата на бившия футболист на Манчестър Юнайтед е прекарал по-голяма част от живота си в затвора. Ако последните обвинения срещу него се окажат верни, той е изправен под опасността да се върне зад решетките за десетгодишен период от време.

 

137