Бивш съотборник на Роналдо ще се пробва във филми за възрастни


Н. Гавазов

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в академията на Спортинг Лисабон и приятел от детството на футболната звезда Фабио Паим реши да опита силите си във филмовата индустрия за възрастни след излизането си от затвора.

По едно време Паим бе смятан за обещаващ талант, изигра повече от 40 мача за националните отбори на Португалия от всички възрасти, с изключение на националния отбор за мъже, и вече на 13-годишна възраст получи солидни суми за възрастта си. През 2003 г., след като се премести в Манчестър Юнайтед, Роналдо каза: "Ако смятате, че съм добър, изчакайте да видите Фабио Паим".

Въпреки това парите, славата и нощният живот попречиха на Паим да изпълни изключителния си потенциал. Халфът не игра за родния си лисабонски Спортинг и не стигна до първия национален отбор, през 2008 г. бе даден под наем на Челси за четири месеца, но игра само като резерва по време на престоя си на "Стамфорд Бридж".

Португалецът смени много клубове в родината си и в други страни, но не успя да се наложи дори в отборите от първенствата на Ангола, Малта и Люксембург.

След края на футболната си кариера Паим получи една година затвор по обвинения в трафик на наркотици.

В момента 36-годишният бивш футболист, след като излезе от затвора, споделя, че ще се насочи към филмовата индустрия за възрастни.

"Бих искал да се снимам в порно филм. Сериозен съм, това ще сбъдне мечтите ми. Нямам приятелка, неженен съм“, каза португалецът, цитиран от The Sun.

Преди това Паим, припомняйки си кариерата си на футболист, каза: "Бях наистина специален. Трябва да бъда скромен, но това е така. За съжаление тогава нямаше Instagram, нямаше Facebook, нищо не бе записано, както е сега , но твърдо и искрено вярвам, че никога не е имало друг като мен, който да има същите качества като мен".

"Кристиано достигна нивото, което заслужава чрез усилията и упоритата си работа. Но когато играех, ако бях положил същите усилия, щях да съм по-добър от него. Що се отнася до техниката, бях по-добър.

Да, бях по-добър от Кристиано по това време. Мисля, че той трябва да ми даде една от своите Златни топки!", каза шеговито Паим.

Любопитна е реакцията на Роналдо на изявленията на бившия си партньор в академията на Спортинг, когото похвали преди двадесет години: "Какви глупости? Кой е този човек?".

105