Алвеш се помири със съпругата си?


Н. Гавазов

Няколко седмици след като Дани Алвеш бе пуснат под гаранция от присъдата си за изнасилване, докато чака обжалването на делото, той изглежда е оправил отношенията си със съпругата си Джоана Санс.

Двойката трябваше да се раздели, след като Санс подготви документи за развод, но към момента няма потвърждение за развитие на нещата в тази посока. Нещо повече, Алвеш и Санс изглежда са изгладили различията си. Испанският модел публикува снимка на преплетените им ръце в своята история в Instagram, и двете с едно и също 1+1+1.

Клюкарското списание Diez Minutos вече засне и снимки на двамата в Барселона, които се разхождат по улиците ръка за ръка, облечени в същите дрехи, с които Алвеш трябваше да докладва на пробационния си служител миналия петък.

След като прекара 14 месеца в затвора в очакване на процеса, Алвеш бе осъден за изнасилване и получи присъда от четири години и половина затвор преди обжалването и последващото освобождаване под гаранция. Прокуратурата също обжалва делото, като поиска по-голяма присъда.

180