Рибери: Не съм правил секс с Дехар


Н. Гавазов

Френският национал Франк Рибери коментира секс скандала в който се забърка в началото на година. Както е известно, 18 годишната проститутка от марокански произход Захия Дехар призна, че преди две години е правила секс с футболистите от националния отбор Рибери, Бензема и Гову. Тя каза също така, че е пътувала до Германия със самолет, където е отседнала в хотел, за да забавлява Рибери за рождения му ден.

Звездата на Байерн Мюнхен обаче отрече, че е правил секс с момичето и поясни, че само и е платил пътните разходи. Той дори допълни, че Дехар го е потърсила, а той не е търсил услугите и.

"Не съм правил никакъв секс с Дехар. Тя дойде при мен заради моите пари. Аз и дадох само сто евро да си покрие разходите и нищо повече. Всичко е някаква голяма измислица", заяви Рибери пред журналисти.

Както е известно, в момента тече следствие срещу френския национал, който е обвинен за сексуални отношения с малолетната тогава проститутка. Ако следователите докажат, че футболистът е знаел, че тя е малолетна, Рибери е заплашен със затвор от три години и глоба от 45 000 евро.

 

164