Милан спечели само точка срещу Фрозиноне


F.

Милан и Фрозиноне не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат 3:3 на "Сан Сиро" в мач от 36-ия кръг на Серия А. Резултатът бе открит след само 70 секунди игра, когато Лука Паганини прати топката в мрежата на Джанлуиджи Донарума, давайки аванс на своя тим.

В 44-ата минута Оливър Крагл от фаул удвои аванса. Трябва да се отбележи обаче, че между тези попадения играчите на Кристиян Броки направиха доста пропуски, като веднъж и гредата спаси гостите.

Второто полувреме започна с пропусната дузпа от Марио Балотели. Все пак в 50-ата минута Карлос Бака намали. Само няколко минути по-късно Алекс не успя да овладее топката, Диониси я открадна, напредна и с шут по земя в далечния ъгъл матира Донарума за 3:1 за Фрозиноне. Веднага след това гол на Кейсуке Хонда бе отменен поради засада на Балотели.

В 75-ата минута Антонели върна Милан в мача. Малко по-рано той се появи като резерва, а при головата ситуация Алекс асистира с глава, а Антонели овладя на гърди и с удар със задна ножица преодоля вратаря за 2:3. В 90-ата минута Милан спечели нова дузпа и този път Менез застана зад бялата точка и бе точен.

111