Йоветич: Пристигнах във Фиорентина момче, напускам мъж


Н. Гавазов

Нападателят на Фиорентина Стеван Йоветич, който се очаква в най-скоро време да стане футболист на Манчестър Сити, благодари на запалянковците на италианския отбор за времето, през което защитаваше цветовете на "виолетовите". Както е известно, в четвъртък вечер официалният Twitter на Фиорентина излезе със съобщение, че Йоветич ще премине в английския вицешампион.

"Проведох няколко вълнуващи години с фланелката на Фиорентина. Пристигнах тук момче, а заминавам като мъж и футболист. Благодаря на всички. Флоренция завинаги остава в сърцето ми, на първо място феновете, които ме обичаха. Сега те са тъжни и това е нормално, но аз никога не съм говорил нещо лошо за тях или за Фиорентина", заяви Йоветич.

"Но искам да ме разберете, аз съм млад и знам, че дадох всичко възможно за тази фланелка, поради това исках да сменя обстановката. Това се разрешава, нали? Защо избрах Манчестър Сити? Защото това е солиден клуб, играещ в елита. Наистина искам да спечеля нещо. И там ще се събера с моя приятел Матия Настасич", допълни черногорецът.

 

153