Балдини: Водя преговори за продажбата на Стекеленбург на Фулъм


Н. Гавазов

Генералният директор на Рома Франко Балдини обясни причините за своята визита в Лондон. През миналата седмица около италианския клуб се появиха различни спекулации - една част от тях свързваха Даниеле Де Роси с преминаване в Челси, а друга с интерес на Тотнъм към Франко Балдини.

Вчера ръководителят на италианския клуб пристигна в английската столица, с което наля допълнително вода в мелницата за слухове. Но днес Балдини разсея всички спекулации.

"Пристигнах в Лондон, за да проведа преговори за продажбата на Стекеленбург на Фулъм. Трябва да се обсъдят много въпроси. Постигнахме съглашение по редица неща, в частност за личния контракт на играча и преминаването на медицинските прегледи. Пребиваването ми в Лондон не е свързано с Даниеле де Роси и не смятам да коментирам тази тема", заяви Балдини.

"Рома има проблеми: резултатите не удовлетворяват, за пореден път сгрешихме с избора на треньор. След края на сезона някой трябва да отговаря за това. Предстои да разговарям с президента на клуба - ще му кажа моето мнение и ще чуя неговото", допълни босът.

 

183