Берлускони-младши: Ще се радваме, ако подпишем с Керъл


Н. Гавазов

Пиерсилвио, синът на собственикът на Милан Силвичо Берлускони сподели вижданията си относно развитието на клуба и за това, какви качества трябва да притежават играчите в съвременния футбол. Пиерсилвио се явява вицепрезидент на компанията Mediaset, принадлежаща на семейство Берлускони и често взема участие в обсъждането на въпроси свързани с Милан.

„Пред вас е новият Милан. Милан, който значително се подмлади. Това е верният път - да се променят някои неща в отбора и да се работи над нови проекти. Тук има много силни футболисти. Ибрахимович? Към него, както и към много други играчи трябва да се отнасяме като към истински артисти. Монтоливо? Това е футболист носител на индивидуализма", заяви Пиерсилвио за La Gazzetta dello Sport.

„Преди година аз говорех, че искам да видя в Милан Иниеста и Балотели. Ако сега ми зададат същият въпрос, аз ще назова фамилията на Анди Керъл, защото Европейското първенство показа, че физическата подготовка е от изключително голямо значение", каза още Берлускони-младши.

 

90