Ибрахимович: В Милан няма пари


Н. Гавазов

Златан Ибрахимович призна, че той ще остане в Милано, въпреки че „росонерите" нямата пари за покупка на играчи, от които имат нужда. По този начин шведският нападател опроверга появилите се слухове, че се чувства нещастен от загубата на Скудетото и е готов да приеме предложения от други клубове.

„Клубът изпитва някои финансови трудности. Милан в момента не може да си позволи да закупи пет нови футболисти или тези играчи, от които има нужда. Проблемът е чисто икономически през лятото няма да видим много трансфери. Един, два, едва ли ще има трети. Но стабилният състав ще ни позволи да играем добре и да показваме добри резултати. Погледнете Челси. Те също нямат силен състав, но спечелиха Шампионска лига", заяви Ибрахимович за Sport Bladet.

"Слуховете за моето напускане? Тук няма какво да се говори. През всеки трансферен прозорец се появяват материали за отиването ми в някакъв клуб. Към момента всичко ме устройва в Милан и з уважава договора си. Разбира се, всичко може да се случи, но в момента аз съм играч на Милан", каза още шведският национал.

 

93