Коментари след мача Сиена - Милан


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Сиена Джузепе Санино изрази разочарованието си от загубата с 1:4 от Милан и най-вече от двата късни гола, които играчите му допуснаха срещу шампиона. В същото време, наставникът на „росонерите" Масимилиано Алегри обеща тимът му да се бори докрай за Скудетото и изрази разочарованието си от спекулациите в медиите относно своето бъдеще на „Сан Сиро".

Както е известно, в среща от 35-я кръг на Серия А Милан разгроми Сиена с 4:1 на „Артемио Франки" и по този начин запази интригата за първото място. Третият и четвъртият гол паднаха в 90-та и 4-та минута на даденото от съдията допълнително време, а попаденията дойдоха след като домакините се бяха вдигнали на щурм за изравняване на резултата.

„Губехме с 2:1 в 90-та минута и притискахме съперника си в неговата половина. Да паднеш с 1:4 е дразнещо. Но ние трябва да сме горди от това, което постигнахме през този сезон, но също така не може да си позволим просто да спрем и да играем", заяви след мача за Sky Italia Джузепе Санино.

„Ние трябва да дадем всичко от себе си в оставащите мачове до края, за да сме сигурни, че накрая не бива да съжаляваме. Виждам натиска от страната на медиите върху нас и то когато отбора се бори за първото място. Вместо да се концентрират върху това, те се занимават с моето бъдеще. Жалко наистина", сподели от своя страна Алегри.

 

91