Малдини: Милан не ме иска


Н. Гавазов

Бившият защитник на Милан Паоло Малдини не разбира, защо не е поканен да работи в структурите на клуба. Както е известно, легендата на „росонерите" посвети 24 години от своята кариера на Милан, преди да закачи обувките на пирона през 2009 година. Но оттогава така и не се намери място за Малдини в клуба, къде прекара целия си живот.

„Берлускони спомена моето име няколко пъти, така както направи и Барбара Берлускони, но реалността е такава, че нищо не ми бе предложено", призна Малдини.

„Леонардо ме искаше близо до отбора, а Масимилиано Алегри планираше да ме използва като посредник между състава и клуба. Много от бившите ми съотборници също биха ме искали обратно в Милан. Но те също забелязаха, че вратите на клуба са затворени. Наистина не знам какво стои зад това решение", допълва Паоло.

„Доколкото знам, няма причина Галиани и аз да сме несъвместими. Но аз говоря само за себе си. Милан е в сърцето ми, поради това искам да се отплатя на клуба. Чувствам се силен и много обичам „росонерите", заяви Малдини, запитан за отношенията му с вицепрезидента на Милан Адриано Галиани.

 

108