Ламела: Чувствам се като крал!


Н. Гавазов

Нападателят на Рома Ерик Ламела коментира своя първи период от живота си в Италия. Както е известно, 19-годишният футболист пристига във Вечния град през лятото на миналата година срещу сумата от 19 милиона евро, но трябваше да изчака с дебюта си за столичния клуб до октомври заради травма. Ламела отбеляза, че легендата на Рома Франческо Тоти му е помогнал много в трудния за него период.

„От него мога да науча много неща. Това е играч, който е част от историята на клуба, кумир за запалянковците. Не говоря само за аржентинците, Франческо може да ми даде най-добрия съвет, да си поговорим и да ми помогне. Ние се разбираме отлично един с друг", призна Ламела.

„Аз съм доволен от своя първи период, който продължи седем месеца. Отначало не можех да играя заради травма, но след завръщането си набрах нужното темпо. Получих място в титулярния състав, което всъщност бе мечтата ми. Добре ме приеха и аз сега се чувствам като крал. С Рома съм в състояние заедно да достигнем върха", каза още нападателя.

 

103