Ло Монако: Фулъм искаше да получи Лопес без да плати едно евро


Н. Гавазов

Спортният директор на Катания Пиетро Ло Монако обясни, защо неговия клуб не пожела да пусне нападателя на отбора Макси Лопес в английския Фулъм. Както е известно, лондончани отправиха официална оферта за аржентинския футболист, която бе отхвърлена от италианския отбор. Лопес попадна също така и в сферата на интересите на Милан, а след като в четвъртък следобед Адриано Галиани прекрати преговорите за трансфера на Карлос Тевес, сега се очаква шампионите да хвърлят своите усилия в привличането на нападателя на Катания.

„Ние отклонихме предложението на Фулъм за Макси Лопес, защото англичаните искаха да го получат без да заплатят нито едно евро. Ние нямаме никакво намерение да дадем този играч под наем, защото неговата стойност е голяма. Макси в Рома? Все още ръководството на „вълците" не се е обърнало към нас", заяви Ло Монако в ефира на Radio Mana Mana.

Интересното е, че на въпрос на радиоводещия относно вчерашния развой на събитията около Тевес, футболният бос отказа да коментира ситуацията. Според спекулациите в медиите, очаква се в следващите часове Милан да отправи официална оферта за Лопес, която най-вероятно ще е свързана с отдаването на играча под наем до края на сезона с опция за изкупване на тарнсфера му през лятото.

 

133