Берлускони: Тевес не е мой тип


Н. Гавазов

Президентът на Милан Силвио Берлускони не е заинтересован от привличането на нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес, съобщава агенция Adnkronos. Според медията, вицепрезидентът на „росонерите" Адриано Галиани и бившият министър-председател на Италия не се намират на единна позиция относно привличането на аржентинския футболист.

Във време, когато Галиани обви, че започва нови преговори със Сити, в които ще се опита да уговори „гражданите" да отдадат своя футболист под наем, Берлускони настоя, че миланския клуб не се нуждае от Карлос.

„Аз не разглеждам Тевес в качеството на нашите трансферни цели, защото той не е мой тип нападател. Освен това е много скъп. Аз смятам, че Милан разполага с достатъчно класни нападатели,с които може да спечели Скудетото. Още повече, че Пато трябва да играе повече", призна Берлускони.

Както е известно, английският отбор иска да се раздели с Тевес завинаги и не желае да го отдава под наем - нещо, което пък точно желаят „росонерите", при това напълно безплатно.

 

97