Алегри: Съдията допусна много грешки


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри призна, че съдията е допуснал много грешки по време на двубоя на неговия отбор срещу Болоня. Както е известно, двата тима завършиха наравно 2:2 на „Стадио Дал'Ара", но вълнуващия мач бе помрачен от спорните отсъждания на Джанлука Роки, който обслужваше двубоя.

„Поглеждайки назад към кадрите, действително Зеедорф игра с ръка в наказателното поле, но същото мога да кажа и за играчите на домакините като техните действия останаха извън полезрението на арбитъра", заяви Алегри след мача.

„Що се отнася до Златан Ибрахимович, мисля че се гмурна за да спечели дузпата. При всеки случай, реферът допусна много грешки в мача и ощети двата отбора", допълва наставникът на Милан.

„След като поведохме, ние не се защитавахме добре и не успяхме да запазим резултата. Ди Вайо е много добър играч и отлично се движеше между центъра и защитата ни, изобщо Болоня игра добре на контраатака. Не биваше да губим точки, но Милан направи грешки и си плати за тях", завършва Алегри.

 

133