Галиани: Милан се договори с Тевес


Н. Гавазов

Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани официално заяви, че неговият клуб е съгласувал условията по личния контракт с нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес и вече е отправено официално предложение към английския клуб. Както е известно, аржентинецът се намира в конфликт със своя мениджър и се очаква, че през зимния трансферен прозорец играчът ще бъде продаден.

Тевес изрази желание да продължи кариерата си в някои от италианските грандове. От своя страна Милан поиска да вземе под наем до края на сезона нападателя и след това да го закупи. Според Sky Italia всички условия са съгласувани и сега „росонерите" очакват отговора на Сити.

„Вчера и днес направих нещо, за да усиля и без това силният ни отбор. В моя офис аз разговарях с агента на Тевес и ситуацията вече е ясна. Милан се договори с играча и отправи своето предложение за него: искаме да го получим под наем до края на сезона с право за покупка на трансфера му. Не виждам причини, поради които Сити би отказал предложението. Тевес не играе, но той продължава да бъде великолепен футболист и ако се представи добре, ние ще го закупим. Аз разговарях с Карлос и той иска да дойде при нас. Половината сделка е готова и сега очакваме отговора на Сити", заяви Галиани пред клубната телевизия на Милан.

 

79