Тревожни новини за феновете на Рома


Н. Гавазов

Тревожни новини за привържениците на Рома пристигнаха от Италия. Капитанът на „вълците" Франческо Тоти е изправен пред опасността да не може да помогне на своите в предстоящото в неделя Дерби на Вечния град. Както съобщава Sky Italia, нападателят не взе участие в днешната сутрешна тренировка на отбора, след като получи травма на бедрото преди паузата в първенството, свързана с участието на националния отбор в евроквалификацията със Сърбия.

До този момент няма официално съобщение от клуба, но според източници на медията, в следващите 48 часа ще стане ясно какво точно е състоянието на Тоти, след като утре той ще бъде подложен на допълнителни медицински тестове, но самата новина не е добре за ветерана.

Тоти вкара и двата гола в последната среща между двата тима на 13 март, когато „вълците" победиха с 2:0 и е известно, че самото му присъствие на терена може да повдигне духа на съотборниците си.

Има и някои добри новини - днес в заниманията участие взеха Фернандо Ггао и Симоне Перота, което означава, че опасенията им за физическото състояние след прекараните травми ще отпаднат.

 

154