Енрике: Ситуацията в Рома ме тревожи


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Рома Луис Енрике заяви пред Sky Italia, че е разтревожен от ситуацията в отбора. Както е известно, снощи „вълците" завършиха 1:1 със Сиена в среща от 4 кръг на Серия А, като изравнителният гол на гостите дойде в последните минути на двубоя. По този начин, Рома все още е без победа в шампионата и има едва точки в актива си.

След злополучния за отбора си мач, Енрике не излезе дълго време от съблекалнята, където бе направен разбор от спортния директор на клуба Валтер Сабатини, а след появата си пред журналистите, испанецът изглеждаше доста разстроен.

„Вълнува ме много ситуацията. Много е опасно, защото последните резултати могат да накарат играчите ми да загубят вяра в себе си. Победите не идват и в отбора започва регрес. Но ние ще продължаваме да работим и ще се опитаме да изменим нещата. Не ме радва и играта на отбора. Лошо играхме през втората част и допуснахме Сиена да ни подложи на натиск. Поздравявам ги, защото се бориха докрай и си заслужиха точката", заяви Енрике.

 

108