Алегри: Сами сме си виновни


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри даде своя коментар за срещата от четвъртия кръг на Серия А с Удинезе, изразявайки съжалението си, че футболистите му не са се възползвали от многобройните положения за гол. Както е известно, късно снощи шампионите завършиха 1:1 срещу фриулци на „Сан Сиро", като гостите поведоха в резултата чрез Ди Натале, я в средата на второто полувреме Ел Шаарави изравни.


„Нашият отбор направи добър мач и футболистите ми заслужиха точката, но да ви призная, исках да вземем три. Сами сме си виновни. Създадохме много голови положение в тази среща и за съжаление не успяхме да ги реализираме. Ако бяхме го сторили, със сигурност резултатът нямаше да бъде такъв. Получихме удар с нелепия гол и контузията на Пато и дълго време не успяхме да се съвземем", заяви Алегри за Sky Italia.

"Смятам, че бяхме по-концентрирани от мача си с Наполи, стояхме добре и в защита. Милан играе добре и скоро ще започне да побеждава. Неприятното е, че имаме само две спечелени точки от три мача - това е много неприятен факт", допълва наставникът на Милан.

„Надявам се, че контузията на Пато не е тежка. На практика ние в момента сме без нападатели, така че не трябва да бъдем винени за това, че не бележим повече. Доволен съм от младия Ел Шаарави, който се включи добре на мястото на Алешандре, и се радвам, че именно, че той вкара гола", каза още Алегри.

 

94