Удинезе: 50 милиона не са много за Санчес


Н. Гавазов

Удинезе предупреди Барселона и Манчестър Сити, че Алексис Санчес ще бъде продаден само срещу 50 милиона евро, съобщава Sky Italia . Както е известно, каталунците предложиха 39 милиона евро за звездата на италианския отбор, а „гражданите" с 6 милиона повече, плюс по-голяма заплата за чилийския нападател.

Въпреки това, ръководството на клуба от „Стадио Фриули" се надява, че двата клуба ще трябва да бръкнат по-дълбоко в джобовете си, ако искат да си осигурят подписа на чилийския национал.

„50 милиона е твърде много? Не мисля така. Нямам никакви съмнения, че ако той остане с нас за още една година ще струва дори повече от това. Той е най-добрият играч от своето поколение. Той е като Кристиано Роналдо, когато португалеца беше на 22. През нас са минали стотици играчи и не сме от вчера в бизнеса, за да не знаем, че разполагаме с един диамант. Алексис Санчес е точно това. Пак повтарям - ако един клуб го иска, ще трябва да плати 50 милиона и нито цент по-малко", заяви президентът на Удинезе Джанпаоло Поцо в интервю за Sky Italia.

 

88