Конте: Ювентус работи по списък с имена на нови футболисти


Н. Гавазов

Новият старши-треньор на Ювентус Антонио Конте е присъствал в събота на „Уембли" на евроквалификацията Англия - Швейцария, за да наблюдава играчи от националния отбор на гостите към които той има определен интерес. Както е известно, специалистът подписа с „бианконерите" двугодишен договор миналата седмица и веднага пристъпи към работа.

Според Sky Italia, Конте е следил на „Уембли" изявите на Инлер от Удинезе и Лихтщайнер от Лацио. Както е известно, друг играч на „кръстоносците" - Циглер вече се присъедини към Ювентус.

"Клубът работи максимално, за да привлече в отбора няколко нови играчи. Да, на „Уембли" наши очи наблюдаваха играта на няколко футболисти от националния отбор на Швейцария. Имам вяра в ръководството на клуба, тъй като всички там са професионалисти и ако е нужно да се подпише с някой истински качествен играч, те ще го направят. Аз съм предоставил списък с имена, но няма да ви кажа кой влиза в него, този който трябва разполага с информацията", цитира Sky Italia думите на Конте.

 

79