Зеедорф: Не зная дали ще остана


Н. Гавазов

Полузащитникът на Милан Кларънс Зеедорф, който се срещна днес с ръководството на Милан призна, че все още не е ясно дали ще остане в отбора за следващия сезон. Както е известно, договорът на холандеца изтича на 30 юни тази година и той вече получи няколко оферти извън Апенините, включително и от бразилските Ботафого и Коринтиас.

„Днешната среща премина много добре", заяви Зеедорф след разговора, който проведе с вицепрезидента на клуба Адриано Галиани.

„Аз не знам дали ще остана в Милан през следващия сезон, но срещата днес беше много приятелска и ние ще я продължим през следващата седмица. Искаме да завършим сезона с победа в Удине, а след това ще обсъдим бъдещето ми в Милан", допълни холандецът.

Както е известно, тази вечер ръководството на „росонерите" съобщи, че нови договори са подписали Тиаго Силва, Марк Ван Бомел и третият вратар Флавио Рома, но явно със Зеедорф нещата не са се развили толкова леко и тепърва ще се водят тежки преговори между двете страни.

„Хармонията ми с Милан винаги е била добра, дори да не работим заедно. В края на краищата, ние винаги сме се разбирали добре, като Берлускони и Галиани винаги с изразявали своята обич към мен", завършва Зеедорф.

 

94