Милан отрече за Гансо


Н. Гавазов

Милан и Сантош отхвърлиха нарастващите спекулации, че след края на сезона Пауло Енрике Гансо ще се премести в новия италиански шампион, съобщава днес Football Italia. Както е известно, слуховете в медийното пространство свързваха атакуващия полузащитник на бразилския клуб с „росонерите", особено след като стана ясно, че наскоро е имало разговори с хора от обкръжението на играча. Отговарящият за трансферите в италианския гранд Ариедо Брайда обаче заяви, че въпреки интереса към Гансо, той няма да заиграе на „Сан Сиро".

„Към този момент всичко е една фантазия. Той може би ще дойде един ден тук, но точно през следващия сезон това няма да се случи", цитира изданието Брайда.

„Ще повторя това, което казах в последните месеци. Ние не сме получили официално предложение от нито един италиански клуб за Гансо. И дори да бъде направено нещо подобно, ще се замислим, защото момчето е лидер на отбора и той няма да бъде предлаган за трансфер", цитира Football Italia думите на спортния директор на Сантош Консенсао.

 

108