Делнери: Зависим изцяло от резултатите на другите


Н. Гавазов

Старши - треньорът на Ювентус Джиджи Делнери призна, че класирането на водения от него тим в Шампионската Лига зависи изцяло от представянето на другите отбори. Както е известно, пет кръга преди края на първенството, „Старата госпожа" се намира на седмо място в класирането в Серия А и има в актива си 52 точки - с осем по-малко от четвъртия Лацио, като шансовете за класиране в зоната, осигуряваща участие в Шампионската лига догодина се оценяват като илюзорни.

„За Шампионската Лига сме зависими от резултатите на другите", заяви Делнери преди съботния мач на отбора му с Катаня, който е част от 34 кръг на Серия А.

Попитан за спекулациите относно бъдещето си в Ювентус, специалистът каза, че бъдещето му ще се реши след края на първенството.

„Животът ми не се е променил. Ние обсъждаме тези слухове от три месеца. Колкото до мен, аз мисля единствено за следващия мач. Във всеки случай, клубът е в правото си да реши съдбата ми в края на годината. Моята работа е да работя на максимум", призна Делнери.

„Ние не сме самонадеяни. Ние не може да спечелим всички двубои. Равенството с Фиоентина не е това, което очаквахме, но ние даваме всичко от себе си. Разбира се, резултатите на другите не бяха положителни за нас", завършва наставника на „бианконерите".

 

83