Берлускони: Очакваме Кака с отворени обятия


Н. Гавазов

Собственикът на Милан Силвио Берлускони даде да се разбере, че той е готов да закупи плеймейкъра на Реал Мадрид, ако той иска да се върне в Италия, съобщава Football Italia. Както е известно, бразилският национал е измъчван от поредица от травми след преминаването си на „Бернабеу" и постепенно загуби доверието на всички в Кралския клуб. Самият Кака сподели наскоро, че е разочарован от начина, по който Жозе Моуриньо се отнася с него.

Миналият месец по време на дербито Милан - Наполи бащата на бразилеца спомена, че сина му е готов да се завърне на Апенините, с което даде храна на спекулациите и слуховете в медиите. От свия страна вицепрезидента на Милан Адриано Галиани изключи такава възможност, заради високата заплата на Кака, заради ниските данъци в Реал Мадрид.

Въпреки това, Берлускони днес даде да се разбере, че е готов да предприеме действия, за да върне бразилеца в отбора на „росонерите".

„Аз все още не мога да кажа нищо за финансовата страна на въпроса, но все пак ще трябва да разговарям с Галиани. Но ние сме готови да посрещнем Кака с отворени обятия", цитира изданието Берлускони.

 

110