Роналдиньо: Не бива да си посипваме главите с пепел


Н. Гавазов

След равенството на „Сан Сиро" между Милан и Катания, звездата на „росонерите" Роналдиньо коментира мача и заяви, че едва ли не всички полеви играчи на противника са играели в защита. Както е известно, в среща от третия кръг на Серия А, Милан и Катания завършиха 1:1, след като гостите поведоха с гол на Капуано в 27 минута, а Индзаги изравни в края на първото полувреме. Въпреки усилията на целия отбор на домакините, гостите затвориха играта и се отбраняваха успешно до края на мача.

"Винаги е тежко да преодолееш отбрана, в която играят всички полеви играчи на противника. Независимо от резултата, ние напускаме терена с вдигнати глави, защото дадохме всичките си сили за постигане на добър резултат и не спряхме да атакуваме през цялото време. Командните действия ни се подобриха и сега не бива да вдигаме носове, а да тренираме усилено", цитира Sky Italia Роналдиньо.

„Що се отнася до Чезена, то остава назад и въпреки, че слязохме надолу в класирането, аз не смятам, че това трябва да ни безпокои. Понякога така се случва, че и добре да играеш никак не се получава добър резултат. Това е футбола. А ние сме длъжни да работим още по-упорито", завършва звездата.

 

120