Гатузо: Ако можех, щях да заключа Игуаин у нас


Н. Гавазов

Мениджърът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че би искал да запази нападателя Гонсало Игуаин в отбора. Напомняме, че по-рано се съобщаваше, че Челси  се интересува от аржентинеца, а агентът на нападателя се намира Лондон за преговори с английския клуб.

"Имаме много честни отношения, всички говорим директно и честно. Когато играчът вземе определени решения, тогава става трудно да го убедиш в обратното. Сега Игуаин е играч от Милан, но не знам какво ще се случи. Ние сме честни помежду си и искам той да поддържа това отношение.

Много разговарях с Гонсало, но е трудно да давам съвети, защото кариерата на играча продължава само 13-14 години. Той трябва да реши, а не аз. Основното е, че говорим като мъже. Трябва да погледнем в очите на другия и да кажем истината.

Игуаин не изглежда недоволен. Той е въвлечен в атмосферата на съблекалнята. Ще видим какво се случва. Ако всичко зависеше от мен, щях да го поканя вкъщи, да го заключа в една стая и да му хвърлям храна на всеки два - три часа. За съжаление не мога да направя това", заяви Гатузо.

432